Fully Responsive Theme
Resize your Browser to see the Effect
Parallax Effect
Scroll and Notice the Header Image

ASOCIAŢIA PROFESIONALĂ A ANGAJAŢILOR DIN PAZĂ

logo finalASOCIAŢIA PROFESIONALĂ A ANGAJAŢILOR DIN PAZĂ selectează persoane, din toate judeţele ţării, active, dinamice, cu un spirit intreprinzător foarte dezvoltat, ambiţioase, cu dorinţă de afirmare , adevăraţi lideri, pentru a se alătura proiectului nostru. Trimiteţi CV la asociatia.apap@yahoo.com (cei care lucrează în domeniul pazei sau doresc să lucreze în pază şi au atestat, au un avantaj la preselecţie ANUNT IMPORTANT inregistreaza-te pe www.apap.ro  pentru a primi mai multe informatii.

2 thoughts on “ASOCIAŢIA PROFESIONALĂ A ANGAJAŢILOR DIN PAZĂ

  1. Am onoarea sa va salut,ocazie in care imi afirm dorinta de a face parte din angajatii profesionisti ai companiei ANTEKO.Am atestat de agent de securitate din anul 2006,sunt subofiter in rezerva,am profesat si in calitate de agent gardare persoane fizice si valori.Locuiesc in localitatea Mioveni Jud.Arges.Numarul meu de telefon este:0752619084.Va multumesc anticipat,Florian Mondiru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>