Fully Responsive Theme
Resize your Browser to see the Effect
Parallax Effect
Scroll and Notice the Header Image

Dezvoltarea infrastructurii – proiecte feroviare2013

Un număr important de licitații lansate, prioritizarea proiectelor de infrastructură feroviară, noi politici organizatorice și de dezvoltare sunt doar câteva dintre obiectivele atinse ultimii doi ani de autoritățile responsabile de administrarea infrastructurii feroviare naționale. Sumele vehiculate sunt semnificative, astfel valoarea proiectelor privind reabilitarea şi modernizarea a circa 210 km de cale ferată atinge 2 miliarde de EUR. Valoarea proiectelor în faza de pregătire, pentru ambele ramuri ale Coridorului IV, depăsește 7 miliarde de EUR, pentru approximativ 780 km.

În ceea ce privește infrastructura urbană de transport public pe șină, se implementează proiecte de reabilitare a infrastructurii de tramvai, peste 300 milioane EUR fiind investite. Piața internațională a reacționat, un numar important de companii exprimandu-și interesul pentru oportunitățile de afaceri existente, România devenind o piață strategică pentru multe dintre acestea.

  • Ce licitații urmează a fi anunțate, ce companii sunt interesate de piața locală?

  • Care sunt componentele cadrului legislativ național și internațional necesar dezvoltarii infrastructurii feroviare?

  • Ce proiecte feroviare ar trebui incluse în următorul exercițiu bugetar european?

  • Care sunt modalitățile eficiente de organizare a procedurilor de achiziții ?

  • Care sunt noile tehnologii din domeniul infrastructurii feroviare?

  • Ce soluții eficiente de asset management oferă piața locală?

Toate aceste subiecte vor fi abordate în cadrul ediției a 8-a a Conferințelor Club Feroviar Dezvoltarea infrastructurii –proiecte feroviare prioritare, organizate de Club Feroviar și Asociația Industriei Feroviare din România, în zilele de 20 și 21 februarie 2013, la Sibiu.

Conferințele Club Feroviar reprezintă un mediu generator de proiecte și idei de business feroviar, susținut de întâlnirea dintre reprezentanții Comisiei Europene, administratorului național de infrastructură, administratorilor privați și industriei organizațiilor de profil. De asemenea, comunitatea academică și reprezentanții companiilor feroviare ce desfășoară activități de R&D se vor întruni în cadrul Colocviului Tehnic – Sesiunea Linii și Sesiunea Instalaţii & Telecomunicaţii, desfășurate în cea de-a 2 zi a Conferințelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>