Fully Responsive Theme
Resize your Browser to see the Effect
Parallax Effect
Scroll and Notice the Header Image

Protecție Personală & Pregătire pe Contraterorism

LOGO ISA

 

,

Protecție Personală & Pregătire pe Contraterorism

Programul fundamental israelian de inițiere și pregătire

Cum să opriți sau să diminuați atacurile, crimele violente,
catastrofe “moderne” și acte de terorism?

13 – 19 Octombrie 2013 – Elveția

 

Două premiere într-un singur eveniment: prima femeie din România participă la un curs profesionist de inițiere și pregătire pentru gardă de corp, protecție personală și contraterorism la un eveniment oferit gratuit femeilor interesate de acst domeniu.

Recentul atac terrorist de la mall-ul din Kenia ar trebui să convingă populația globului că fiecare dintre noi trebuie să fie mai atent și mai pregătit pentru actele de terrorism și “catastrofele” moderne.

Din cauza acestor evenimente recente, ISA-ISRAEL, Academia Internațională de Securitate, a decis să inițieze un program special de pregătire care să fie util și să încurajeze tinerii, femei și bărbați, să participe la Programul fundamental israelian de inițiere și pregătire.

Acest program este parte a lansării internaționale a unui nou și original proiect al proaspătului înființat “Centru pentru Pregătire în Protecție și Contraterorism” (“Protection & Counter terrorism preparedness center”)  în Europa – Elveția. Locația vine în întâmpinarea tinerilor europeni care, din diverse motive, nu pot călători până în Israel, la centrul Academiei Internaționale de Securitate.

Este un program de pregătire practică intensivă, bazat pe legendara expertiză israeliană, pe conceptele și metodele israeliene. Scopul programului este de a îi face pe tineri să își câștige încrederea în sine, o formă mental și fizică puternică și de a face față cu success în situațiile cele mai stresante ce rezultă din crize și incidente la nivel personal sau evenimente violente.

Candidații, femei și bărbați, pentru acest training vin din Belgia, SUA, Italia, Indonezia, Portugalia, Elveția, Bulgaria, Germania, Spania, Finlanda, Rusia și, pentru prima oară, din România.

În mod cordial, invităm jurnaliștii să ni se alăture. Programul de Pregătire în Protecție Personală și Contraterorism va avea loc în Elveția, locația o găsiți pe acest link: http://www.tcs.ch/it/il-club/nelle-mie-vicinanze/ticino/villaggio-scruengo-piotta.php.

Tot ca și o premieră, programul este gratuit!

Nu ratați această oprtunitate unică de a participa și de a viziona “live” cum aceste abordări avangardiste sunt lansate către și prin intermediu mass media din întreaga lume. Vă garantăm o experiență unică și de neuitat!

Pentru mai multe informații, accesați pagina de web: www.securityacademy.com

sau contactație-ne prin email: office@securityacademy.org.il

Pentru România: isa.romania@securityacademy.org.il sau telefon (+4)0744538740.

Pentru jurnaliștii interesați de subiect, care nu pot ajunge la eveniment, vă stăm la dispoziție cu informații, fotografii și imagini video. Contact: isa.romania@securityacademy.org.il sau telefon (+4)0744538740.

Cu mulțumiri pentru interes,

MARA SHANA

P.O.Box 5833 Herzeliya – 46347 ,ISRAEL

Tel:+972 9 9500969, Fax:+972 9 9573392

Email: office@securityacademy.org.il

Website: http://www.securityacademy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>